tisdag 7 september 2010

Idol bla

Sitter och tittar på Idol med pluttisen min. Vissa kan ju verklingen inte sjunga, så varför fan ställer man upp då?? Och vissa är där bara för att tramsa och flamsa i tv. Tycker man det är roligt att göra bort sig i tv och inför hela svenska folket?? Hur tänker folk? Eller der är kanske det dem inte gör, TÄNKER.

Övrigt idag så har vi varit på utflykt med Kulturbussen. Vad mysigt det var att laga maten själv. Det var min kollega som vispade ihop soppan tillsammans med ett barn. Sjukt gott och mättande:D Sedan i eftermiddag satt vi och samtalade med talpedagogen och skrev ihop en handlingsplan för att jobba med vissa barn. Ska bara se till att läsa den boken om fighter-relationer så man kan få ytterliggare hjälp. Samtidigt som vissa behöver mer hjälp och stöd i sin utveckling kan jag inte låta bli att le och känna wow, vilken förändring det har blivit i gruppen och på avdelningen. Mycker mer sammanhållning och det är roligt att göra saker tillsammans med dem nu jämfört med innan. Wow!!!

hejsvejs

1 kommentar:

  1. Låter som du jobbar på bra! Å det med Idol håller jag med om! Men fanns många super bra artister också!! Konstigt att de inte ställt upp tidigare! Eller så har de det men inte kommit vidare!! Aja! Kram på dig

    SvaraRadera