lördag 16 maj 2015

Brunch i Beijing (20150405)

Gårdagen började med en härlig brunch på "Feast" med en kiwi/basilika mojito:) Sen fortsatte vi på "798street" som är ett stort konstområde - allt från graffiti, design, cafe'er, utställningar mm. Strosade omkring i området tills vi kände oss redo för att dra vidare till "Lady Street" som är en shoppingmarknad. Där fyndade jag 2 fina koftor/blusar från det kinesiska märket. Priset var kanske lite i överkant, men det får vara ok. För tillbaka i Sverige lär det bara vara jag som ägor ett sådant plagg:)
Hann precis hem om för att byta kläder och sen skulle vi prova på PekingAnka. Där träffade vi även Jannike, Angies kompis. Så mycket mat som beställs in, det är galet. Galet gott med:)
Efter maten mötes vi av kylan, hittade som tur in på en bank som vi kunde värma oss på framtills Yuan hämtade oss. Första anhalten Captain Spirits "Baijiubar" där Maina fick sin baijiuintroduktion av en av ägarna. Sedan vidare till "PBD" en studentbar. Där fick vi se Yuans berömda partytrick med tequila (citron i ögat, salt i näsan och shot i munnen). Fick även min första BlowJob:) Efter alla drinkar och alla shots gick färden hemåt och till sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar