söndag 13 november 2011

Brudarna på besök



Äntligen dags för yterliggare en tjejkväll och denna gång hemma hos mig. Det bjöds på en favorit drink som fördrink och till middag blev det rotfrukter i ugn och baconinlindad kyckling med curry/vitlökssås och kachumbari. Mums. Till efterrätt "Piakaka".
Till detta blev det såklart vin i massor och cider till Bella:) Vi hamnade i väldigt intressanta och djupa disskusioner som man skulle kunna säga utmynar i en och samma utgångspunkt: Vem är svensk? Med detta utgångsläget bearbetade vi homosexualitet, genus, religion, kulturer, normer & värderingar samt vem man räknar till sin familj. Väldigt intressant och skulle kunna fortsätta med det i all evighet. Jag gillar såna samtal som börjar på ett ställe och slutar på ett annat. Man vet liksom aldrig riktigt vart det bär av. Underbart.


Kvällen fortsatte med "Dumpa honom" som gick på 4an, där man satt och ojade sig över hur man egentligen beter sig i vissa sammanhang. Filmen är deprimerande samtidigt som det är så rätt och bra:) Helt klart värd att se! Kvällen var även fylld med skratt och mys:) Me like it!!


(Bilderna är lånade från Magdalena Blixt)

1 kommentar:

  1. Yes, me like it too!! Det var en super trevlig kväll med många intressanta ämnen!! Tack igen gumman Puss

    SvaraRadera