söndag 5 juni 2011

Det bästa!

Det är att sitta på balkongen med solen skinnande över en och äta mat tillsammans med sin älskade. Det bästa är att vi äntligen har fått målat sovrummet och sängen är återigen ihopskruvad. Det bästa är när familjen hjälper en. Det är det bästa:)

I måndags hjälpte Palle oss med att flytta alla saker till lägenheten och sen har päronen kommit med lite saker då och då. I lördags var vi och tittade på tapeter, men det var svårt att bestämma sig så vi var beredda på att ge oss därifrån. Men tillslut kom pappa med olika färgkartor och där hittade vi en färg direkt som vi båda fastnade för så den tog vi. Hem och måla för pappa och Maina. För mig och mamma blev det att åka och storhoppa mat, för vi hade typ ingenting hemma. Nu är hela kyl och frys full:) Hem för att packa in allt upptäckte jag att Maina hade blivit helt vit. Vet i fasiken hur han hade målat. Pappa säger att det finns mer färg på honom och golvet än vad det finns på väggen. Men pluttisen försökte varje fall, det är ju inte helt enkelt första gången. Resultatet av rummet blev sjukt bra och snyggg. Ska vi bara fixa resten, men det går förhoppningsvis snabbt. Pappa och mamma har varit till stor hjälp. Idag har dem varit här igen och fixat och trixat. Mamma och jag har mest stått i köket och diskat och ställt in i skåp. Skönt att bli av med det! Så ikväll har vi avnjutit vårt andra mål på balkongen och njutit av solen och dess nedgång. Sedan blev det en liten promenad till parken där vi satt en stund och snackade.

Så det bästa är mamma och pappas hjälp. Det bästa är vår lägenhet:)

P.s Glömde säga att vår nya adress är Kronetorpsgatan!!

1 kommentar:

  1. Åhh, har ni målat sovrummet?? Sweet, hur ser det ut?? Bild!!! Och ja familjen och vänners hjälp är bäst!! Jag visste inte ni flyttat :( Det har du ju inte berättat!! WOW, måste komma och titta snarast :D PUSS

    SvaraRadera